Swedish Colagen®

Sediul nostru se află în Malmö, în sudul Suediei. Acesta este locul în care ideile noastre prind contur, locul în care concepem, dezvoltăm și producem suplimentele noastre pentru a vă atinge toate așteptările. Scopul nostru principal este să vă oferim vouă suplimente nutritive de înaltă calitate, dar cu prețuri accesibile, realizate cu cele mai bune materii prime și produse cu ajutorul celor mai moderne tehnologii.

Credem cu tărie că frumusețea, sănătatea și sustenabilitatea trebuie să meargă mână în mână. Din acest motiv, creăm suplimente pentru frumusețe și sănătate folosind doar cele mai bune materii prime și folosind doar metode sustenabile.

Centrele noastre de producție sunt alimentate doar cu energie electrică regenerabilă, iar producția suplimentelor este realizată cu o atenție deosebită, atât pentru sănătatea consumatorilor, cât și pentru cea a mediului înconjurător. Ne dorim ca atât consumatorii noștri, cât și planeta să îmbătrânească frumos, păstrându-și frumusețea pe chip și sănătatea interioară.

Gama Swedish Collagen