Pentru Livrările în România – TARIF UNIC LIVRARE CURIER RAPID 13.99 lei

GRATUIT pentru comenzi de minim 199 lei

✔️ Coletul expediat prin curier rapid ajunge la adresa menționată și este înmânat personal destinatarului de către agent.

✔️ Termenul de livrare este de 24-48 de ore pentru comenzile plasate până la orele 13.00. Astfel, comenzile plasate până la ora 13:00 se vor livra începând cu următoarea zi lucrătoare. În perioadele aglomerate, acest interval poate fi mai mare.

✔️ Coletul poate rămane maxim 7 zile în orașul destinatarului. Dacă în acest interval coletul nu este preluat, acesta se va întoarce retur la adresa societății noastre.

✔️ Comenzile plasate în weekend (incepand de vineri orele 13.00) vor fi expediate în cursul zilei de luni.

✔️ Livrarea se face de luni până vineri, între orele 9-17, în orice localitate/oraș/sat din România.

✔️ Tariful de transport este 13.99 Lei , în orice localitate din România, iar în cazul în care comanda depașeste suma de 199 de lei, Transportul este Gratuit.

✔️ Nu se livrează colete în cursul zilei de sâmbătă sau în sărbatorile legale. Astfel coletele expediate vineri vor ajunge la dvs în cursul zilei de luni.

✔️ Pentru informații suplimentare despre coletul dvs, unde se află el în timp real sau orice altă întrebare, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa [email protected] sau telefonic la numarul 0758.287.250. Vă rugăm de asemenea sî folosiți formularul nostru de Contact pentru a ne scrie.

Gama Swedish Collagen