De ce să alegem Suplimentele Lichide în fața capsulelor sau tabletelor?

În zilele noastre, importanța și utilitatea suplimentelor nutritive nu mai pot fi puse la îndoială. Acestea sunt prezente peste tot, într-o multitudine de forme, iar din acest motiv ne e din ce în ce mai greu să alegem ce ni se potrivește cel mai bine. De aceea, am decis să îți prezentăm avantajelor suplimentelor sub formă lichidă în raport cu suplimentele clasice sub formă de capsule sau tablete.

Suplimentele lichide fac parte din cea mai nouă generație și reprezintă fără doar și poate viitorul. Citește mai jos pentru a afla ce face diferența între acestea și restul…

Liquid vs pills
Colagen Lichid Fiole

Adaugă valoare nutritivă porției zilnice

Ce înseamnă asta, mai exact? În compoziția suplimentelor lichide intră, pe lângă ingredientul principal, de exemplu – Colagenul, și o serie de alți nutrienți cu proprietăți benefice active care acționează complementar, spre deosebire de cele adăugate în tablete sau capsule, în mare parte, de umplutură și fără valoare nutritivă.

Astfel, consumând suplimente sub formă lichidă, te poți bucura de o serie de beneficii conexe oferite de fiecare ingredient din compoziție în parte.

Colagen Lichid Deluxe Fabricat in Suedia

Absorbție mai rapidă și mai eficientă

rincipala calitate a oricărui remediu este eficiența, care este strâns legată de modul în care acesta este descompus pentru utilizarea de către organism. Suplimentele lichide se află deja în starea ideală în care corpul le poate asimila în mod direct, fără a mai fi nevoie să treacă printr-o serie de procese organice, cum se întâmplă în cazul capsulelor sau al tabletelor. Astfel, nutrienții nu se irosesc în tractul intestinal, ci sunt utilizați de către organism în scopuri benefice.

Absorbție mai rapidă și mai eficientă

Principala calitate a oricărui remediu este eficiența, care este strâns legată de modul în care acesta este descompus pentru utilizarea de către organism. Suplimentele lichide se află deja în starea ideală în care corpul le poate asimila în mod direct, fără a mai fi nevoie să treacă printr-o serie de procese organice, cum se întâmplă în cazul capsulelor sau al tabletelor.

Astfel, nutrienții nu se irosesc în tractul intestinal, ci sunt utilizați de către organism în scopuri benefice.

Colagen Lichid Deluxe Fabricat in Suedia
Colagen Vegan Lichid

Concentrații mai mari

Dacă ne referim la Colagen, este important de știut că suplimentele lichide oferă concentrații de până la 20 de ori mai mari decât cele sub formă de tablete. Trebuie să recunoaștem că este de-a dreptul imposibil să înghițim 20 de pastille deodată!

Substanțele active în stare lichidă au greutăți moleculare mult mai mici, ceea ce permite prezența acestora în concentrații mult mai mari. La noi găsești și produsul pe bază de Colagen cu cea mai mare concentrație din România – Colagen Deluxe cu 12500 mg la doza zilnică.

Collagen Deluxe Fiole Swedish Collagen

Practice, ușor de administrat și de digerat

Într-o lume în continuă mișcare, suplimentele lichide se pliază pe stilul de viață al omului modern. Sunt portabile, ușor de transportat și ușor de administrat, fiind potrivite inclusiv pentru persoanele cu diverse dificultăți la înghițire. În plus, dacă alegi produsul nostru Colagen Deluxe sub formă de fiole, poți lua cu tine în deplasări doar fiolele de care ai nevoie. Mai mult decât atât, datorită absenței substanțelor de sinteză din compoziție, suplimentele lichide nu pun presiune pe organism, iar digestia lor începe încă din cavitatea bucală.

Practice, ușor de administrat și de digerat

Într-o lume în continuă mișcare, suplimentele lichide se pliază pe stilul de viață al omului modern. Sunt portabile, ușor de transportat și ușor de administrat, fiind potrivite inclusiv pentru persoanele cu diverse dificultăți la înghițire.

În plus, dacă alegi produsul nostru Colagen Deluxe sub formă de fiole, poți lua cu tine în deplasări doar fiolele de care ai nevoie. Mai mult decât atât, datorită absenței substanțelor de sinteză din compoziție, suplimentele lichide nu pun presiune pe organism, iar digestia lor începe încă din cavitatea bucală.

Collagen Deluxe Fiole Swedish Collagen
Swedish Colagen Gust Delicios

Gust delicios

Câți dintre noi nu își amintesc cu neplăcere gustul amar al tabletelor pe care eram nevoiți să le înghițim în copilărie? Acesta este probabil și unul dintre motivele pentru care multă lume ar dori să ia suplimente, dar ezită, asociindu-le cu medicamentele.

De acum, te poți bucura de o experiență cu totul și cu totul diferită, cu ajutorul suplimentelor lichide din gama SWEDISH COLAGEN.

Gustul delicios, precum și culoarea, sunt obținute 100% Natural, fără adaos de zahăr, precum în cazul tabletelor masticabile. Toate acestea te vor duce cu gândul la un suc, la un shake sau la un smoothie, pe care îl poți savura cu convingerea că îi oferi organismului nutrienții de care are nevoie, în timp ce ai parte de o senzație plăcută.

Redescoperă-ți frumusețea naturală cu Swedish Colagen

swedish collagen toata gamma