Întrebări Frecvente

DESPRE PRODUSE:

Colagenul vegan are același efect precum colagenul Deluxe sau Repair?

Colagenul conține 19 aminoacizi, printre care și câțiva aminoacizi esențiali. Colagenul vegan are în formula sa o concentrație mare a acestor aminoacizi, care, bineînțeles, provin din surse vegetale 100%. În rest, colagenul vegan conține aceleași vitamine și minerale precum colagenul Deluxe și Repair: cantități bogate de biotină, acid hialuronic, vitamina C, B12 și D3, zinc sau MSM. În total, colagenul vegan conține 21 de ingrediente active care acționează benefic pentru a crește nivelul de colagen din organism.

Cât de des trebuie să iau colagen pentru a obține cele mai bune rezultate?

Recomandăm o doză zilnică de 25 ml de colagen lichid sau 10 g de colagen pulbere. Pentru a obține rezultate maxime, regularitatea cu care consumați produsul (aportul zilnic de colagen în timp) este esențială. Există, de asemenea, și alți factori care afectează sănătatea pielii, a părului și a unghiilor, factori precum fumatul, obiceiurile alimentare și radiațiile UV. Cu o alimentație echilibrată, protecție solară ridicată, evitarea obiceiurilor nocive și cu o doză zilnică de colagen, veți obține rezultate optime.

Când voi vedea primele rezultate?

Răspunsul nu poate fi altul decât subiectiv, iar asta pentru că factorii precum vârsta, stilul de viață și modul în care este îngrijită pielea joacă un rol esențial în tot acest proces. Cu toate acestea, în cazul unui aport zilnic cu colagen, rezultatele apar după opt săptămâni.

Care este originea colagenului utilizat în produse?

Produsele noastre conțin colagen din surse marine, extras din solzi de pește. Colagenul este hidrolizat, adică lanțurile de aminoacizi sunt descompuse în peptide foarte mici, cu o masă moleculară de 2000 de Daltoni. Astfel, peptidele se vor absorbi foarte repede în organism. Prin procesul de hidroliză, colagenul rămâne fără gust și fără miros.

Nu are gust de pește?

Nu, colagenul din produsele noastre este supus unui proces de hidroliză care elimină orice gust sau miros. Produsele Delux, Repair și Vegan au un gust natural de fructe de pădure, adăugat în timpul procesului de hidroliză. Collagen Pure nu are gust.

Care este perioada de tratament pentru un flacon?

Un flacon de 500 ml este suficient pentru 20 de zile de tratament cu o doză zilnică recomandată de 25 ml pe zi. Nu riscați să rămâneți fără colagen. Puteți achiziționa mai multe flacoane și le puteți păstra pe cele nedeschise într-un loc uscat și răcoros. Cu cât achiziționați mai multe flacoane, cu atât veți plăti mai puțin per flacon.

DESPRE COLAGEN:

Ce este colagenul?

Colagenul este cea mai abundentă proteină din organismul nostru. Este unul din elementele de bază la nivelul țesutului conjunctiv, al mușchilor, ligamentelor, tendoanelor, părului și unghiilor. Organismul uman produce singur colagen, însă, odată cu vârsta, producția scade puțin câte puțin în fiecare an, iar pielea îți pierde elasticitatea, părul se subțiază și unghiile devin mai fragile. Aportul regular de suplimente cu colagen contribuie la creșterea rezervelor din organism, încetinind, astfel, procesul de îmbătrânire.

Există posibilitatea supradozajului cu colagen?

Există, însă cantitatea consumată trebuie să fie, cu adevărat, excesivă. Cei 25 ml/ de colagen Deluxe, cu 12.500 mg la doza zilnică, asigură un aport generos, dar complet sigur.

Cum ajută colagenul părul și unghiile?

Colagenul reprezintă cea mai mare parte a compoziției structurale a corpului uman. Este, de asemenea, și unul dintre elementele de bază ale pielii, părului și unghiilor. Având în vedere că atât unghiile, cât și părul au în compoziția lor colagen, scăderea nivelului acestuia din organism le afectează considerabil. Un aport regulat de colagen nu doar că are efecte benefice asupra pielii, dar întărește și unghiile și firul de păr.

Ce înseamnă colagen hidrolizat?

În procesul de hidroliză, colagenul este descompus în mici peptide care se absorb mult mai repede și mai eficient de către organism. Acest proces face colagenul insipid și inodor.

Gama Swedish Collagen