🌟 10% Reducere la toate produsele din stoc, Folosește codul: VARA10 pentru o frumusețe de invidiat! ✨ Comandă Acum! 🎉

Redefinește-ți buclele – sfaturi pentru părul creț deteriorat

colagenul si produsele potrivite redau frumusetea buclelor

Orice fată cu părul creț natural are o relație de tip „love-hate” cu părul ei. Toate am trecut prin perioada aceea în care îl abuzam zilnic cu placa de întins părul și ne străduiam din răsputeri să îl facem să arate cât mai drept. Nu ne plăcea cum se așeza, nu ne plăcea că părul nu arăta la fel de lung pe cât era, pur și simplu nu ne plăcea că era creț, iar noi îl voiam drept.

Cu siguranță te regăsești în povestea asta, nu-i așa? Ei bine, din păcate aceste practici au dus la un păr creț deteriorat, care și-a pierdut buclele perfecte și bine definite. 

Căldura dăunează oricărui tip de păr, însă mai ales părului creț. Aparatele de styling pot restructura forma părului tău prin faptul că rupe legăturile de hidrogen care oferă definire buclelor, în cazul părului creț sau care îl ține foarte drept. Folosirea zilnică a acestor aparate nu face deloc cinste părului creț pentru că îi distruge forma naturală, iar rezultatul va fi un păr creț deteriorat și bucle lăsate. 

caldura deterioreaza parul si distrugle buclele

Din nefericire, răul este deja făcut. Părul deteriorat din cauza căldurii nu mai poate fi readus la starea naturală. Cu tipul, părul crește, se regenerează, iar tu te vei putea bucura, din nou, de buclele frumoase pe care le-ai avut odată. Totuși există două modalități prin care îți poți încuraja buclele să își recapete definirea. Trebuie să-i oferi părului nutrienți pentru a-l încuraja să crească repede și sănătos. Dar poți să apelezi și la niște trucuri cu care să îți restructurezi părul creț deteriorat, oferindu-le buclelor o oarecare definiție. 

Iată câteva sfaturi care să te ajute să te reîndrăgostești de părul tău:

1. Hidratarea

Căldura aplicată zi de zi asupra părului deschide cuticula părului în timp. Acest lucru duce la pierderea de nutrienți și hidratare. Iată și motivul principal pentru care părul are un aspect uscat și deteriorat. Ce trebuie să faci în acest caz? Acordă mai multă atenție produselor de îngrijirea a părului și folosește măști hidratante, un balsam puternic hidratant și poate chiar și un ulei de păr care să te ajute să îți menții buclele definite și strălucitoare. Agenții reparatori din aceste tipuri de produse ajută la închiderea cuticulei părului, menținând hidratarea în firul de păr.

produse intens hidratante pentru bucle

2. Nutrienții

Nu uita de nutrienți. Colagenul este ideal pentru o acțiune benefică, din interior. Colagenul  are în compoziția sa prolină, un aminoacid care contribuie la formarea de cheratină, proteina fundamentală, care stă la baza firului de păr. Un tratament cu colagen lichid îmbunătățește vizibil structura firului de păr, susținând creșterea sănătoasă a podoabei tale capilare. 

3. Redu din utilizarea aparatelor de styling cu căldură

Cum să eviți răul provocat de căldură asupra părului tău? Foarte simplu, încearcă să nu mai folosești aparate de styling cu căldură. Redu pe cât de mult posibil utilizarea lor. Dacă vei continua să întinzi părul cu placa sau să îl usuci des la o temperatură ridicată, eforturile tale nu vor da rezultate, indiferent de cât de „ca la carte” îți îngrijești părul.

4. Folosește o cremă special concepută pentru redefinirea buclelor

Până acum ți-am vorbit despre cum ar trebui să te asiguri că părul tău va crește sănătos. Acum vreau să îți dau câteva sfaturi despre cum să îți redefinești părul creț deteriorat. Pe piață există o mulțime de produse cu o formulă special concepută pentru a oferi definire buclelor și a le „ține în loc”.

Hrănește-ți părul cu toți nutrienții de care are nevoie, atât din interior, cât și din exterior și vei observa cum acesta își va recăpăta strălucirea și frumusețea de altădată. Produsele de styling le alegi tu, după bunul plac, iar de nutrienți ne ocupăm noi. 

Recomandari premium pentru un par bogat si intens hidratat

-20%
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 5,49 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 204,99 lei.Prețul curent este: 164,99 lei. TVA inclus

Economisești 40,00 lei

-26%
NOU!

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 4,83 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 195,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA inclus

Economisești 51,00 lei

-26%
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 4,83 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 195,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA inclus

Economisești 51,00 lei

-24%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 4,83 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 189,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA inclus

Economisești 45,00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *