🚚 Transport gratuit pentru toate produsele! Folosește cuponul 0TRANSPORT și bucură-te de cumpărături!Comandă Acum! 🎉

Porii dilataţi – cauze şi remedii pentru pori dilataţi

orii dilataţi – cauze şi remedii pentru pori dilataţi

Un ten lipsit de impurităţi ne îmbunătăţeşte considerabil aspectul estetic. De aceea, merită să avem grijă de pielea noastră, altfel problemele se pot agrava.

Porii dilataţi sunt gropiţele pe care le avem pe faţă, care pot fi mai evidente sau nu. Asta depinde de tipul de ten, fiind mai predispuşi să avem pori dilataţi dacă avem ten gras sau mixt.

Există şi mulţi alţi factorii care pot contribui. Să găsim remedii pentru porii dilataţi este important, deoarece aceştia pot încuraja apariţia punctelor negre şi a acneei.

cauzele porilor dilatati

Îngrijire necorespunzătoare a pielii

Dacă se folosesc produse care stimulează producţia sebumului atunci sunt şanse mai mari ca porii să se lărgească. De asemenea, este important să acordăm o atenţie şi modului în care ne exfloliem şi cu ce. O exfoliere prea dură pentru pielea noastră şi mai frecventă decât este nevoie poate avea efecte negative asupra pielii noastre.

Machiajul nemoderat

Un motiv pentru care porii noştrii ar putea fi mai dilataţi este acoperirea lor cu o cantitate mare de machiaj. Porii nu mai pot să respire şi datorită blocării este creată o cantitate mai mare de sebum care duce la lărgirea lor.

Transmitere genetică

Multe persoane care au porii lărgiţi deoarece s-a transmis din familie. Aşadar, geneticul este şi aici un factor al apariţiei afecţiunii.

Vârsta

Vârsta este un alt factor care ne face să avem porii mai dilataţi  De fapt, ddată cu înaintarea în vârstă, pielea noastră pierde din elasticitate şi din colagen, ceea ce schimbă structura porilor pielii.

Stilul de viaţă

Dacă mâncăm nesănătos, fumăm sau bem acool regulat, dilatarea porilor poate fi influenţată de aceşti factori. Se spune că exteriorul nostru arată cum e interiorul. Un stil de viaţă sănătos se poate observa şi din aspectul nostru fizic.

Obtine un ten catifelat si neted cu suplimentele naturale din gama Swedish Collagen

-20%
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 5,49 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 204,99 lei.Prețul curent este: 164,99 lei. TVA inclus

Economisești 40,00 lei

-17%
Livrare Gratuita
BESTSELLER

Mai puțin de 4,83 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 174,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA inclus

Economisești 30,00 lei

-26%
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 4,83 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 195,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA inclus

Economisești 51,00 lei

-24%
Livrare Gratuita

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 4,83 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 189,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA inclus

Economisești 45,00 lei

Ce putem face pentru a ameliora aspectul porilor?

ingrijire ten

Mai multă atenţie produselor pe care le folosim – produsele anti-acnee sau contra excesului de sebum sunt în regulă în cantităţi moderate şi pentru o perioadă limitată de timp. Dacă sunt folosite excesiv putem avea mai mult de suferit decât de câştigat.

Ce se întâmplă de fapt e că aceste produse conţin ingrediente active, precum acidul salicilic. Se elimină astfel straturile superioare ale pielii. Ce este important de ştiut e că atunci când pielea este prea uscată este crescută natural producţia de subum. Se urmăreşte refacerea umidităţii pierdute şi tenul nostru devine din nou gras.

Este de asemenea important să ne asigurăm că produsele folosite sunt făcute pe bază de apă, nu ulei, deoarece asta doar ne-ar face tenul mai gras şi am agrava problema.

Hidratarea pielii, chiar dacă tenul este gras – pare pentru multe persoane contradictoriu să-şi hidrateze pielea grasă care are un aspect hidratat deja, poate chiar prea hidratat. Dar asta este o greşeală care duce la agravarea condiţiei pielii noastre.

De fapt, hidratarea ajută sebumul să intre în straturile mai profunde ale pielii. Asta ajută la condiţionarea eficientă a pielii şi reduce de asemenea aspectul de ulei. Dacă nu ne hidratăm pielea noastră poate produce o cantitate mai mare de ulei.

Spălarea feţei cel puţin de două ori pe zi – este important ca pielea noastră să fie curată şi putem evita astfel multe complicaţii. Pentru spălarea feţei se recomandă utilizarea unui gel de curăţare care nu are în componenţa sa alcool. Dacă eliberăm porii de mizeria care se adună zilnic îi ajutăm să fie mai puţin vizibili.

Exfolierea pielii este esenţială pentru persoanele care au tenul gras. Se recomandă exflorierea o dată sau de două ori pe săptămână. Se eliberează astfel mizeria, pielea moartă şi excesul de sebum.

Folosirea protecţiei solare – ştim cu toţii că soarele are efecte devastatoare asupra pielii noastre. Astfel dacă nu ne protejăm de razele lui ajungem să avem pielea mai puţin netedă. Atunci când pielea este mai rigidă şi porii sunt mai evidenţiaţi. De aceea este benefic pentru noi să aplicăm protecţie soalară.

Aplicarea protecţiei solare este necesară chiar dacă este vorba de un anotimp rece. De fiecare dată când soarele intră în contact cu pielea noastră o poate deteriora.

Aloe vera este folositoare pentru porii dilataţi deoarece aloe vera desfundă porii, hidratează pielea şi o hrăneşte.

Masca cu castraveţi şi lămâie  este folositoare deoarece pe lângă faptul că tratează porii dilataţi, masca ne poate ajuta de asemenea cu îmbunătăţirea texturii pielii şi încetineşte procesul de îmbătrânire a pielii.

Oţetul de mere are rolul de a reduce inflamaţia, este eficient în micşorarea pielii şi o curăţă în profunzime. De asemenea, oţetul de mere poate fi folosit şi ca toner.

Colagenul – odată cu trecerea timpului pielea noastră îşi pierde din elasticitate şi devine mai subţire. Perimetrul porilor devine mai mare şi mai slab deoarece pierdem colagen. Astfel, o soluţie pentru micşorarea porilor dilataţi este să folosim suplimente cu colagen.

Recomandările noastre de produse pentru pori dilataţi

Pentru o piele cât mai sănătoasă, este nevoie să-i păstrăm elasticitatea şi fermitatea în timp. Cu asta ne ajută produsele cu colagen, care sunt diverse în funcţie de preferinţe. Avem chiar şi produse care asigură 12500 Mg Colagen într-o singură fiolă de 25 ml.

Toate cele 7 variante de produse cu colagen le puteţi găsi la noi pe site. Dacă nu ştiţi ce tip de colagen vi se potriveşte avem un articol special conceput să vă ajute cu asta pe blog.

Concluzie

Sunt o multitudine de remedii şi produse care ne pot micşora porii. Soluţia în găsirea cel mai potrivit tratament pentru noi este strâns legată de motivul pentru care porii ne sunt dilataţi.

Tenul vostru este gras? Nu aţi mai folosit exfloliant de mult? Sau poate porii dilataţi v-au fost transmişi prin genetic. Ca să vedeţi ce funcţionează cel mai bine pentru voi, e nevoie să vă cunoaşteţi bine cauza şi să experimentaţi diferite metode până ajungeţi la ceea ce vi se potriveşte.

Porii dilataţi pot fi o bătaie de cap deoarece cauzează multe probleme pielii noastre. În unele circumstanţe, apariţia lor nu ţine de noi, dar micşorarea lor şi întreţinerea aspectului pot ţine de obiceiurile noastre. De aceea, am prezentat mai sus câteva modalităţi prin care vă puteţi micşora porii. O soluţie pentru îmbunătăţirea aspectului porilor dilataţi este Colagenul.

Recomandarile noastre pentru un ten cu aspect sanatos

-12%
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 6,32 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 215,99 lei.Prețul curent este: 189,66 lei. TVA inclus

Economisești 26,33 lei

-20%
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 5,49 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 204,99 lei.Prețul curent este: 164,99 lei. TVA inclus

Economisești 40,00 lei

-23%
NOU!
Livrare Gratuita

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 4,99 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 195,99 lei.Prețul curent este: 149,97 lei. TVA inclus

Economisești 46,02 lei

-13%
NOU!
Livrare Gratuita

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 6,49 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 224,22 lei.Prețul curent este: 194,98 lei. TVA inclus

Economisești 29,24 lei

 • https://www.sensiblu.com/articole/pori-dilatati-de-ce-apar-si-ce-produse-ajuta
 • https://www.nomasvello.ro/pori-dilatati-de-ce-apar-cum-ii-tratam-remedii-si-solutii/
 • https://www.farmec.ro/compania/articole-utile/pori-dilatati-care-sunt-cauzele-lor-cum-ii-tratam-si-cum-ii-prevenim/
 • https://www.vitalskinderm.com/conditions/dilated-pores/
 • https://mibellebiochemistry.com/dilated-pores-and-dull-appearance
 • https://www.healthline.com/health/beauty-skin-care/how-to-get-rid-of-large-pores#remove-makeup
 • https://www.medicalnewstoday.com/articles/320775#overview
 • https://www.aad.org/public/everyday-care/skin-care-secrets/face/treat-large-pores
 • https://bebodywise.com/blog/open-pores-treatment-at-home/
 • https://www.healthline.com/health/how-to-close-pores#takeaway
 • https://parenting.firstcry.com/articles/15-effective-home-remedies-for-open-pores/
 • https://pharmeasy.in/blog/home-remedies-for-open-pores/
 • https://www.swedishcolagen.ro/2022/06/09/suplimente-cu-colagen-tipuri-surse-si-beneficii/
 • https://www.lybrate.com/topic/6-ways-you-can-treat-open-pores-problem/2a6e3e4a1f986530a705d5cb8db5a163
 • https://beautyandtheboutique.com/blogs/news/can-you-shrink-your-pores
 • https://www.emedihealth.com/skin-beauty/more-skin-conditions/open-pores-home-remedies

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *