Colagen pentru piele – cum acționează?

suplimente cu colagen pentru piele

Ten îmbătrânit, riduri fine, piele lăsată și lipsită de strălucire, toate acestea pot fi remediate cu ajutorul unor suplimente cu colagen pentru piele. Pare greu de crezut la început, însă numeroasele studii efectuate asupra acestui subiect și milioanele de femei din întreaga lume mulțumite de acțiunea colagenului dovedesc contrariul. 

Dacă ești aici, probabil cauți soluții pentru a-ți îmbunătății aspectul pielii. Fie că știi câte ceva despre colagen, fie că ești în căutarea de informații, în acest articol îți voi explică, pas cu pas, modul în care un supliment cu colagen pentru piele acționează pentru a-ți reda frumusețea și strălucirea.

Descoperă alături de mine tot ce trebuie să știi despre colagen: ce este, care este rolul său în structura pielii și cum poate un supliment cu colagen să îți aducă atât de multe beneficii. 

Colagenul este…

…cea mai abundentă proteină din organismul uman. Această proteină este responsabilă de menținerea structurii pielii, oaselor, cartilagiilor și mușchilor, iar scopul ei principal este de a oferi forță, elasticitate și fermitate. 

piele ferma si hidratata cu ajutorul suplimentelor cu colagen

Organismul nostru produce colagen de unul sigur. Pielea noastră este formată din mai multe straturi, printre care și derma. La nivelul dermei se regăsesc așa-numitele fibroblaste, celulele responsabile cu producerea proteinelor importante pentru piele precum colagenul și elastina. 

Dar dacă organismul produce colagen, de ce ar trebui să iau suplimente?

Sigur ți-a trecut această întrebare prin cap în timp ce citeai paragraful anterior, și pe bună dreptate. De ce să suplimentez ceva ce corpul meu produce în mod natural? Organismul produce, într-adevăr, colagen pe tot parcursul vieții, însă această producție scade treptat odată cu vârsta.

După ce trecem pragul vârstei de 30 de ani, treptat apar anumite schimbări. Apar primele linii fine, primele dureri minore de articulații și câteva semne ale pielii lăsate. Toate acestea se intensifică odată cu trecerea anilor. Pe la 50 de ani, ridurile fine se transformă în riduri pronunțate, micile dureri se pot transforma în adevărate afecțiuni care interferează cu activitățile zilnice, iar piele este tot mai lipsită de elasticitate și fermitate. De ce? Pentru că organismul nu mai produce la fel de mult colagen ca în trecut. 

Să vorbim, acum, despre suplimentele cu colagen pentru piele

Acum că știi de ce ai nevoie de un supliment cu colagen, să vedem cum funcționează. Pe piață exisă mai multe tipuri de colagen pentru piele: colagen pudră sau suplimente cu colagen lichid. Aceste suplimente sunt făcute din forme digestive de colagen, obținute din surse bovine sau marine. Chiar dacă, în principu, colagenul poate fi obținut doar din sursă animală, evoluția tehnologiei și a științei a permis și crearea unor suplimente cu colagen pentru vegani.

Pentru crearea suplimentelor, colagenul trece printr-un proces de hidroliză. Prin acest proces, lanțurile mari de aminoacizi sunt descompuse în lanțuri mult mai mici denumite peptide de colagen. Descompunerea colagenului în peptide permite o absorbție mult mai rapidă în organism, fapt care duce la rezultate destul de rapide. 

Ce tip de colagen trebuie să folosesc?

Există peste 28 de tipuri de colagen, însă pe piața suplimentelor doar 3 ies în evidență. Colagenul de tip 1, de tip 2 și de tip 3. Colagenul de tip 2 este cel care acționează benefic la nivelul oaselor, cartilagiilor și articulațiilor. Dacă îți dorești un ten frumos și sănătos, asigură-te că în suplimentul cu colagen pentru piele pe care îl utilizezi se regăsesc colagenul de tip 1 și colagenul de tip 3. 

colagen lichid pentru piele sanatoasa

Ca tip de supliment, poți opta pentru capsule, colagen pulbere sau supliment cu colagen lichid. Dintre toate acestea, colagenul lichid hidrolizat este recunoscut ca fiind cel mai eficient, deoarece se absoarbe eficient în organism. Varianta pulbere este versatilă și poate fi inclusă într-o mulțime de băuturi, ba chiar preparate, iar capsulele sunt practice. 

Cum acționează un supliment cu colagen pentru piele și în cât timp văd rezultate?

Dacă alegi să consumi un supliment cu colagen pentru piele vei observa că pielea ta este mult mai hidratată, că își recapătă, ușor-ușor elasticitatea și, bineînțeles că are un aspect ferm și întinerit. Astfel, te vei bucura de riduri estompate și un ten radiant. 

Suplimentele cu colagen pentru piele au efecte vizibile după prima lună de utilizare. După 3 luni, pielea devine mult mai elastică și vizibil mai sănătoasă. Pentru efecte maxime, se recomandă un tratament complet de 6 luni, fără întrerupere. 

Pentru că știm cât de benefic este colagenul pentru piele, ne-am concentrat să creăm o formulă cu cea mai mare concentrație de colagen de pe piață. Astfel, îți punem la dispoziție Collagen Deluxe, cu 12.500 mg de colagen la doza zilnică. Pentru ca administrarea acestuia să fie o adevărată plăcere, am obținut în mod natural un gust delicios de fructe de pădure. 

Descoperă aici produsele noastre:

Colagen Pure (din Pește) – Hidrolizat de Tip 1 și 3 cu 10.000 mg per Doză Zilnică – Sub formă de Pulbere cu 300 g
On Sale
Sale!
%
Off
17
Save 30 lei
30lei
17%
30
lei
144,99 lei TVA inclus

Mai puțin de 4,83 lei per zi de tratament!

Colagen Repair (din Pește) – Lichid, Hidrolizat de Tip 1 și 3 cu 10.000mg + Acid Hialuronic + Biotină + MSM + Zinc + Siliciu + Vitamine – 500ml
On Sale
Sale!
%
Off
26
Save 51 lei
51lei
26%
51
lei
Colagen Vegan Lichid cu 10.000 mg + Acid Hialuronic + Biotină + MSM + Zinc + Siliciu + Seleniu + Vitamine – 500 ml
On Sale
Sale!
%
Off
24
Save 45 lei
45lei
24%
45
lei
144,99 lei TVA inclus

Mai puțin de 4,83 lei per zi de tratament!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *