Cele mai eficiente surse de colagen pentru piele frumoasă și întinerită

surse naturale de colagen pentru elasiticitatea pielii

Pielea ta are nevoie de îngrijire permanentă pentru a-și păstra frumusețea, strălucirea și vitalitatea. O rutină de îngrijire bine pusă la punct este primul pas pentru a obține un ten cu un aspect frumos, însă trebuie să știi că alimentația este la fel de importantă pentru sănătatea pielii tale. Până la urmă, frumusețea pleacă din interior, nu-i așa? 

Ți-am vorbit în nenumărate rânduri despre cât de important este colagenul pentru frumusețea pielii tale. Fără această proteină importantă pentru organismul, pielea își va pierde din elasticitate, iar ridurile își vor face apariția pe chipul tău mult mai repede. Așadar este foarte important să te asiguri că în alimentația ta se regăsească surse de colagen cu ajutorul cărora să menții un nivel optim al acestei proteine în organismul tău.  

importanta unui supliment cu colagen lichid pentru frumusetea si stralucirea pielii

Ți-am pregătit o listă cu câteva alimente delicioase care stimulează producția naturală de colagen a organismului. Sunt alimente care, cu siguranță, se regăsesc în dieta ta deja, însă cărora nu le-ai acordat suficient de multă atenție până acum. Iată care sunt cele mai eficiente surse de colagen pentru o piele frumoasă și întinerită. 

1. Carne

Colagenul este o proteină care se găsește din abundență în rândul mamiferelor. Colagenul pe care îl regăsim în suplimentele nutritive este extras din bovine sau pește, așadar carnea este o sursă bogată de colagen. Așadar, dacă vrei un plus de colagen în organismul tău, nu uita să consumi mai des pui, vită și, bineînțeles, pește. Antricotul de vită, aripioarele de pui, peștele și fructele de mare sunt surse bogate de colagen cărora trebuie să le acorzi mai multă atenție. 

Să nu uităm de supa de oase care se clasează, fără îndoială, în topul celor mai bogate surse de colagen. În oasele mamiferelor se găsește o sursă impresionantă de colagen, așadar supa de oase este cea mai rapidă cale de a crește nivelul acestei proteine în organismul nostru. 

2. Legume verzi

Există și alimente care nu conțin colagen, dar care stimulează și accelerează producția naturală de colagen a organismului. Aici se regăsesc alimentele bogate în vitamina C, zinc sau cupru, iar legumele verzi sunt o adevărată bogăție de vitamine și minerale, printre care și cele menționate mai sus. 

legumele verzi stimuleaza productia naturala de colagen a organismului

Varza kale sau spanacul sunt exemple perfecte de legume verzi pline de vitamine și minerale care vor accelera producția naturală de colagen a organismului. Așadar, ține minte, un smoothie verde în plus, un rid în minus. 

3. Fructe

Ce zici de o salată de fructe pentru o gustare delicioasă și un ten radiant? Și fructele sunt o alegere bună când vine vorba despre producția naturală de colagen, în special fructele bogate în vitamina C. Vitamina C joacă un rol foarte important în producția de colagen, așadar orice sursă bogată de această vitamină reprezintă o sursă excelentă de colagen. 

Citricele trebuie menționate în acest caz. Portocalele, grepfrutul, lămâile sau limeul sunt cele mai bune alegeri. Și fructele exotice precum mango, kiwi sau ananas se pot strecura în salata ta pentru că și ele au un conținut bogat de vitamina C. Să nu uităm de fructele de pădure. Căpșunile, murele, zmeura și afinele sunt surse excelente de antioxidanți. 

4. Suplimentele cu colagen

Ce altă metodă mai bună de a crește nivelul de colagen din organism decât cea în care consumi colagen? Un supliment cu colagen pentru piele, păr și unghii este o metodă eficientă de a-ți menține sănătatea și frumusețea naturală. Beneficiile consumul unui supliment cu colagen sunt nenumărate, iar rezultatele apar destul de repede. 

Găsești o mulțime de suplimente cu colagen pe piață: colagen marin, bovin sau chiar vegan, colagen lichid sau pulbere, colagen cu o concentrație mai mică sau mai mare. Variantele sunt multe, tu trebuie să o alegi pe cea care ți se potrivește. 

SwedishColagen îți pune la dispoziție o gamă premium de suplimente cu colagen pentru frumusețea și sănătatea ta.

Iată câteva dintre produsele noastre. Descoperă-le beneficiile și alege-l pe cel care ți se potrivește.

Colagen Deluxe (din Pește) – Hidrolizat Lichid Tip 1 și 3 cu 12.500mg + Acid Hialuronic 75mg + Biotină 5000mcg + MSM + Zinc + Siliciu + Vitamine – 20 Fiole
On Sale
Sale!
%
Off
12
Save 26 lei
26lei
12%
26
lei
#BESTSELLER
Colagen Deluxe (din Pește) – Lichid, Hidrolizat Tip 1 și 3 cu 12.500mg + Acid Hialuronic 75 mg + Biotină 5000 mcg + MSM + Zinc + Siliciu + Vitamine – 500 ml
On Sale
Sale!
%
Off
20
Save 40 lei
40lei
20%
40
lei
#BESTSELLER
Colagen Pure (din Pește) – Hidrolizat de Tip 1 și 3 cu 10.000 mg per Doză Zilnică – Sub formă de Pulbere cu 300 g
On Sale
Sale!
%
Off
17
Save 30 lei
30lei
17%
30
lei
144,99 lei TVA inclus

Mai puțin de 4,83 lei per zi de tratament!

Colagen Repair (din Pește) – Lichid, Hidrolizat de Tip 1 și 3 cu 10.000mg + Acid Hialuronic + Biotină + MSM + Zinc + Siliciu + Vitamine – 500ml
On Sale
Sale!
%
Off
26
Save 51 lei
51lei
26%
51
lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *