🚚 Transport gratuit pentru toate produsele! Folosește cuponul 0TRANSPORT și bucură-te de cumpărături!Comandă Acum! 🎉

Combaterea ridurilor este posibilă cu un supliment cu colagen?

combaterea ridurilor cu ajutorul suplimentelor cu colagen

Există o vorbă care spune că dacă nu ți-au apărut riduri odată cu trecerea anilor înseamnă că nu ai râs suficient de mult în tinerețe. Deci putem spune că ridurile sunt consecința unei tinereți fericite și împlinite, nu-i așa? Chiar și așa, ridurile nu fac cinste nimănui, iar femeile caută continuu soluții să scape de cutele rămase pe chipurile lor. 

Haideți să modificăm puțin zicala. Dacă nu ți-au apărut riduri odată cu trecerea anilor, înseamnă că ai folosit suficient de multe suplimente cu colagen pentru a le combate. Combaterea ridurilor este posibilă dacă îți îngrijești pielea corespunzător și, mai ales, dacă știi de ce nutrienți ai nevoie pentru a o menține sănătoasă din interior. Hai să aflăm împreună de ce apar ridurile și cum le putem combate cu un supliment cu colagen

De ce apar ridurile?

Îmbătrânim noi, îmbătrânește și pielea noastră. Este un proces normal, natural pe care nu îl putem opri oricât de mult am încerca. Ce putem să facem este să combatem apariția prematură a ridurilor și, de asemenea, să estompăm ridurile deja apărute pe chipul nostru. 

Pe măsură ce trec anii, pielea trece și ea printr-o serie de schimbări. La 20 de ani, pielea este hidratată, întinsă și fermă, iar asta pentru că există un nivel optim de colagen în organism. În jurul vârstei de 30 de ani, tenul se deshidratează treptat, iar primele linii fine își fac apariția pe chip. Tot începând cu vârsta de 30 de ani, nivelul de colagen din organism începe să scadă treptat, iar pielea își pierde din fermitate și elasticitate. 

La 40 de ani, tenul se usucă tot mai mult, iar la 50 și 60 de ani fibrele de colagen și elastină se subțiază tot mai tare. Menopauza cântărește și ea foarte mult în tot acest proces. În primii ani ai perioadei de menopauză, organismul unei femei pierde până la 30% din cantitatea de colagen pe care o are. 

pielea trece prin multiple schimbari odata ce inaintam in varsta

Previne imbatranirea prematura a pielii cu gama Swedish Collagen

-23%
NOU!
Livrare Gratuita

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 4,99 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 195,99 lei.Prețul curent este: 149,97 lei. TVA inclus

Economisești 46,02 lei

-17%
Livrare Gratuita
BESTSELLER

Mai puțin de 4,83 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 174,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA inclus

Economisești 30,00 lei

-26%
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 4,83 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 195,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA inclus

Economisești 51,00 lei

-13%
NOU!
Livrare Gratuita

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 6,49 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 224,22 lei.Prețul curent este: 194,98 lei. TVA inclus

Economisești 29,24 lei

La procesul natural de îmbătrânire al pielii, se mai adaugă o serie de factori care provoacă apariția prematură a ridurilor. Printre cei mai importanți se numără:

  • Nivelul de colagen din organism. Colagenul este proteina structurală care oferă pielii elasticitate și fermitate. Cantitatea de colagen din organism scade odată cu vârsta, iar fără a suplimenta acest nivel, consecințele se vor observa la nivelul pielii. 
  • Razele UV.  Expunerea la razele Ultraviolete accelerează procesul natural de îmbătrânire al pielii. Fără o protecție adecvată, rezele UV afectează nivelul de colagen și elastină din piele. 
  • Fumatul și alcoolul. Aceste obiceiuri nocive afectează nivelul de hidratare al pielii. O piele uscată înseamnă o piele cu un risc mai mare de a îmbătrâni prematur. 

Combaterea ridurilor cu colagen lichid

Cine ia colagen la momentul potrivit se va bucura de un ten luminos pentru mai mult timp. Dar și cine începe să ia colagen puțin mai târziu se poate bucura riduri estompate, fără un aspect atât de pronunțat. Dar de ce trebuie să consumi un supliment cu colagen? 

combaterea ridurilor cu un supliment cu colagen

După cum am menționat mai sus, colagenul este proteina structurală a pielii. Acesta este responsabil cu menținerea fermității și elasticității pielii. În momentul în care cantitatea de colagen din organism scade din ce în ce mai mult, apar primele riduri fine pe față, deci primele semne ale îmbătrânirii.  

Administrarea unui supliment cu colagen cea mai rapidă și eficientă formă de a reface nivelul natural de colagen din organism. Suplimentele lichide care conțin o cantitate bogată de peptide de colagen sunt cea mai bună alegere în acest sens. Este nevoie de cel puțin 6000 mg de peptide de colagen pentru a activa producția proprie a organismului, așadar caută suplimente cu o concentrație bogată de peptide.

Colagenul lichid este mult mai eficient decât celelalte tipuri de colagen, iar asta pentru că gradul de absorbție în organism al unui astfel de supliment este mult mai ridicat. 

Recomandari premium de suplimente lichide pentru un ten sanatos cu aspect intinerit

-12%
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 6,32 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 215,99 lei.Prețul curent este: 189,66 lei. TVA inclus

Economisești 26,33 lei

-20%
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 5,49 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 204,99 lei.Prețul curent este: 164,99 lei. TVA inclus

Economisești 40,00 lei

-26%
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 4,83 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 195,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA inclus

Economisești 51,00 lei

-24%
Livrare Gratuita

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 4,83 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 189,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA inclus

Economisești 45,00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *