Astăzi, ai TRANSPORT GRATUIT PRIN GLS 🚚 la toate PRODUSELE - Folosește codul 0TRANSPORT Cumpără Acum!

Despre celulită – principalele tipuri, cauze, remedii și tratamente

colagenul si efectul benefic asupra celulitei

Celulita nu este o afecțiune gravă, nu este o problemă de sănătate care să ne dea mari bătăi de cap sau să ne provoace simptome dureroase. Totuși, celulita este o cauză a multor nesiguranțe când vine vorba de corpul nostru, iar asta pentru că este o problemă de ordin estetic. 

Suntem diferite, corpurile noastre sunt diferite și este perfect normal. Este extrem de important să te simți bine în pielea ta, indiferent de imperfecțiuni, însă este la fel de bine dacă dorința ta este să remediezi aspecte care îți displac. 

Există multe metode de remediere a celulitei, fiecare cu rezultate mai mult sau mai puțin promițătoare. Antrenori personali, chirurgie laser, liposuctie, tratamente făcute acasă și tot felul de creme care promit că remediază problema la exterior. Totuși, te-ai gândit că poate cea mai eficientă metodă este un remediu naturist pentru celulită care să rezolve problema de la interior? 

Citește în continuare mai multe despre celulită (ce este, care sunt principalele tipuri și de ce apare) și descoperă ce remediu naturist îți propunem.

Ce este celulita?

cum se manifesta celulita si de ce apare

Celulita este o acumulare de grăsime sub piele, acumulare care „împinge” țesutul conjunctiv de la locul său, creând acele denivelări sub piele. Prin urmare, în urma acestui proces, pielea de pe coapse, picioare, șolduri sau mâini capătă acel aspect de coajă de portocală. 

Foarte mult femei din întreaga lume suferă de celulită, așadar este important să știi că nu ești singura. Această problemă este comună pentru marea majoritate a femeilor, deci nu trebuie să fi complexată sau să te rușinezi din această cauză. 

Partea bună este că, dacă îți dorești să remediezi celulita și să scapi de aspectul neplăcut, o poți face cu ajutorului unui supliment cu colagen. 

Recomandarile noastre din gama Swedish Collagen pentru o piele neteda cu aspect ferm

-12%
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 6,32 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 215,99 lei.Prețul curent este: 189,66 lei. TVA inclus

Economisești 26,33 lei

-23%
NOU!
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 4,99 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 195,99 lei.Prețul curent este: 149,97 lei. TVA inclus

Economisești 46,02 lei

-13%
NOU!
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 6,49 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 224,22 lei.Prețul curent este: 194,98 lei. TVA inclus

Economisești 29,24 lei

-24%
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 4,83 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 189,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA inclus

Economisești 45,00 lei

Ce anume provoacă celulita?

Când apare celulita? În general, celulita este asociată cu persoanele plinuțe. Într-adevăr, greutatea excesivă poate duce la apariția celulitei, însă aceasta poate să apară, la fel de bine, și la persoanele care au slăbit considerabil. 

Dar celulita apare, în cele mai multe dintre cazuri, din cauza înaintării în vârstă. Odată cu trecerea anilor, pielea își pierde din elasticitate, iar nivelul de colagen scade tot mai tare. Dar care este legătura colagenului în tot acest proces?

Ei bine, colagenul este o proteină care oferă strucură. Colagenul, pe lângă celelalte funcții importante pe care le are în organism, este responsabil să țină celulele de grăsime la locul lor. Acționează ca o plasă de protecție și nu permite celulelor să se deplaseze. Dar vârsta înaintată reduce nivelul de colagen din corp, astfel că plasa se slăbește, iar celulele de grăsime scapă și se ridică la suprafața pielii, creând ceea ce noi numim celulită. 

Factori de risc

Există și anumiți factori de risc, deci anumite tipologii de femei care au șanse mai mari să se confrunte cu o astfel de problemă. Este vorba despre femeile sedentare, supraponderale, fumătoare, cu un regim alimentar dezechilibrate sau cu un loc de muncă solicitant. 

Tipuri de celulită

de ce apare celulita

Există 3 tipuri de celulită cu care te poți confrunta: 

Celulita adipoasă – poate cea mai comună. Se localizează în zona soldurilor și a feselor, iar persoanele care se confruntă cu acest tip de problemă sunt supraponderale sau sedentare. Acest tip de celulita apare din cauza alimentației proaste și a lipsei de mâncare. 

Celulita apoasă – acest tip de celulită apare în urma unei retenții de apă în organism. Acest tip de celulită afectează, de regulă persoanele slabe sau femeile care iau anticoncepționale. 

Celulita fibroasă – apare pe coapse și este cel mai dificil de tratat. Aceasta se instalează adânc în celulele grase și poate fi chiar dureroasă.

Există și un alt tip de celulită, și anume celulita infecțioasă. Aceasta este diferită de cele de mai sus, fiind o afecțiune medicală. Celulita infecțioasă este cauzată de anumite bacterii și se manifestă prin pete roșii și zone dureroase. 

De asemenea, celulita are 4 grade, de la 0-4. În funcție de gradul pe care îl are, celulita este sau nu vizibilă și este mai dificil sau mai ușor de tratat. Gradul 0 este cel incipient, iar gradul 3 este cel avansat. 

Colagenul - tratament anticelulitic naturist

Colagenul este un remediu eficient pentru celulită. Acesta acționează prin două căi. În primul rând, colagenul acționează intern, exact la sursa problemei. Asta îl face mult mai eficient decât orice cremă. În al doilea rând, colagenul întărește țesutul conjunctiv al pielii și împiedică celulele de grăsime să se ridice la suprafața pielii. Aceste acțiuni benefice ale colagenului duc la o piele fermă, elastică, hidratată și, cel mai important, te scapă de celulită. 

colagenul un supliment ideal care te scapă de celulită

Ce supliment cu colagen trebuie să aleg pentru rezultate cât mai bune?

În primul rând, trebuie să clarificăm faptul că nu există un remediu minune pentru nicio afecțiune, deci nici pentru celulită. Rezultatele vor apărea, fără îndoială, însă este nevoie de timp. Te poți aștepta la primele rezultate după 30 de zile, însă trebuie să fii realistă și să conștientizezi că e nevoie de timp pentru rezultate și că nimic nu se va schimba peste noapte. Recomandarea mea este să consumi colagen între 3-6 luni pentru a vedea rezultate maxime. 

În ceea ce privește suplimentul pe care să îl alegi, colagenul de tip 1 și 3 este cel potrivit pentru această problemă. De asemenea, asigură-te că suplimentul este hidrolizat, iar colagenul este sub formă de peptide. Un supliment lichid, hidrolizat este principala noastră recomandare. Un supliment cu colagen de acest tip este un bun remediu pentru celulită, datorită faptului că suplimentul are o absorbție ridicată, deci și rezultatele vor fi pe măsură. 

Îți recomand să scapi de celulită cu ajutorul suplimentului Colagen Deluxe. Poți opta fie pentru forma lichid de 500 ml, fie pentru fiole. Colagen Deluxe are un conținut de 12.500 mg colagen, cea mai mare concentrație de pe piață. Combinația benefică de ingrediente și acțiunea colagenului îți vor fi de ajutor în remedierea celulitei. 

Suplimente premium cu colagen de tip 1 si 3 pentru combaterea celulitei

-20%
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 5,49 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 204,99 lei.Prețul curent este: 164,99 lei. TVA inclus

Economisești 40,00 lei

-17%
Livrare Gratuita
BESTSELLER

Mai puțin de 4,83 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 174,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA inclus

Economisești 30,00 lei

-26%
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 4,83 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 195,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA inclus

Economisești 51,00 lei

-24%
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 4,83 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 189,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA inclus

Economisești 45,00 lei

Referințe

https://www.medicalnewstoday.com/articles/152663

https://www.webmd.com/skin-problems-and-treatments/guide/cellulitis

https://www.healthline.com/health/cellulitis

https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/cellulitis/symptoms-causes/syc-20370762

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *