Astăzi, ai TRANSPORT GRATUIT PRIN GLS 🚚 la toate PRODUSELE - Folosește codul 0TRANSPORT Cumpără Acum!

MSM – principalele beneficii pentru frumusețe și sănătate

colagen si msm pentru piele

Când te gândești la MSM ai impresia că este o substanță rară cu proprietăți miraculoase pentru organism, nu-i așa? Ei bine are, într-adevăr proprietăți excelente pentru sănătate și frumusețe, însă nu este nicidecum o substanță rară, ci este forma organică a sulfului, unul dintre cele mai comune minerale.

Despre MSM probabil ai auzit că este extrem de benefic pentru reducerea inflamațiilor, în special pe cele de la nivelul articulațiilor. Totuși, beneficiile MSM nu se opresc nici pe departe aici, iar principalul motiv pentru care l-am făcut subiectul articolului de astăzi este contribuția sa pentru menținerea frumuseții pielii.

Fiecare produs din gama noastră de colagenuri lichide conține MSM, iar în cele ce urmează îți vom prezenta pe larg beneficiile MSM pentru a înțelege de ce am ales să îl includem în formula noastră de colagen beauty. Rămâi alături de noi și vezi de ce MSM este un nutrient de care organismul tău are nevoie pentru a fi sănătos și mereu tânăr.

Mai multe despre MSM

MSM acționează asemenea unui lipici în interiorul organismului uman. Acesta „lipește” toți aminoacizii din interiorul organismului nostru, adică întărește structura pe care este alcătuit fiecare țesut din organismul nostru. Ba mai mult decât atât, MSM este un nutrient absolut necesar pentru sănătatea noastră, fiind utilizat în procese care au loc la nivelul întregului organism.

Prescurtarea de MSM vine de la metilsulfonilmetan care este forma oxidată a unui compun organc de sulf. După cum am menționat, denumirea de MSM te poate duce cu gândul la o substanță rară, însă adevărul este că MSM se găsește în mod natural în organismul nostru. De asemenea, MSM este prezent în unele legume verzi, în organismul multor animale sau în lapte.

Să vedem pe larg care sunt principalele beneficii ale MSM pentru frumusețe și pentru sănătatea ta generală.

Principalele beneficii ale MSM


Beneficii pentru frumusețe

1. Sporește producția naturală de colagen a organismului

Colagenul este proteina structurală a organismului nostru, proteină care conferă pielii structură, elasticitate, fermitate și strălucire. Cu timpul, însă, producția naturală de colagen a organismului nostru scade, așadar avem nevoie de un boost de nutrienți care să stimuleze o producția de colagen. MSM este unul dintre aceste ingrediente, contribuind benefic la stimularea producției naturale de colagen. De asemenea, studiile au arătat că MSM poate preveni degradarea fibrelor de colagen, încetinind procesul de îmbătrânire.

msm pentru frumusete

2. Reduce inflamațiile de la nivelul pielii

MSM nu este benefic doar pentru reducerea inflamațiilor de la nivelul articulațiilor, ci și pentru reducerea inflamațiilor de la nivelul pielii. Acesta substanță benefică inhibă producția de citokine, substanțele responsabile de apariția inflamațiilor. MSM sporește, de asemenea, producția de glutation, un antioxidant puternic care luptă cu inflamațiile.

Faptul că reduce inflamațiile face ca MSM să fie benefic în cazul tratării anumitor afecțiuni ale pielii. Suplimentele cu colagen și MSM sau produsele topice cu MSM sunt eficiente în tratarea afecțiunilor inflamatorii de la nivelul pielii, afecțiuni precum rozacee, decolorare a pielii, alergii sau alte probleme de așa natură.

3. Încetinește procesul de îmbătrânire

Faptul că are o contribuție benefică în ceea ce privește sporirea producției naturale de colagen și ameliorarea inflamațiilor de la nivelul pielii, MSM poate fi un aliat de nădejde în lupta împotriva îmbătrânirii premature. Combinat într-un produs cu colagen, vitamine și alți nutrienți benefici asemenea suplimentelor cu colagen lichid pe care le avem în gama noastră, MSM îți poate aduce rezultate benefice garantate.

4. Accelerează vindecarea rănilor

MSM are proprietatea de a accelera regenerarea celulară, iar datorită proprietăților sale antioxidante, neutralizează radicalii liberi. Din acest motiv, MSM este benefic pentru vindecarea rănilor provocate de acnee, tăieturi sau răni. Datorită acestei proprietăți de accelerare a regenerării celulare, MSM poate îmbunătăți considerabil textura pielii.

Beneficii pentru sănătatea generală

1. Ameliorează durerile musculare

Combinația dintre colagen, MSM, glucozamina și condroitină este excelentă pentru ameliorarea durerilor articulare. S-au efectuat numeroase studii în acest sens, iar rezultatele au fost favorabile în ceea ce privește eficiența MSM în reducerea problemelor cauzate de afecțiuni degenerative precum artrita, artroza sau osteoartrita.

Cum acționează MSM pentru ameliorarea durerilor și inflamațiilor? Știm deja că MSM are un puternic efect antiinflamator care este benefic și în cazul inflamațiilor la nivel articular. Pe lângă asta, MSM îmbunătățește flexibilitatea articulațiilor și contribuie la refacerea țesuturilor conective.

2. Reduce spasmele musculare

Sulful are un rol esențial în organism în ceea ce privește sănătatea musculaturii. Acestea contribuie benefic la repararea țesuturilor fibroase rupte în timpul efortului, iar astfel sunt prevenite durerile și inflamațiile la nivelul musculaturii. De asemenea, MSM mai poate acționa ca un analgezic, reducând durerile și spasmele.

3. Îmbunătățește digestia

Tot datorită activității sale antiinflamatorii, MSM este benefic pentru îmbunătățirea digestiei, reducând inflamațiile care apar în tractul digestiv din cauza anumitor alergii sau intoleranțe. De asemenea, unele studii sugerează că MSM ar putea fi eficient și în afecțiunea de intestin permeabil.

msm pentru digestie

4. Contribuie la regenerarea firului de păr

Pe lângă faptul că MSM stimulează producția naturală de colagen, acesta este benefic și pentru stimularea producției de keratină. Keratina și colagenul sunt 2 nutrienți esențiali care stau la baza firului de păr și care conferă părului aspectul sănătos și strălucitor.

Alte beneficii ale MSM

Studiile efectuate asupra suplimentelor cu MSM au evidențiat faptul că acestea pot fi benefice în adaptarea organismului la stres. De asemenea, MSM poate reduce reacțiile alergice inflamatorii.

Tipuri de suplimente cu MSM

Găsești pe piață produse cu MSM sub mai multe forme. Vei găsi creme care au în compoziția lor și MSM, vei găsi MSM pulbere sau capsule, dar și MSM sub formă lichidă, adesea ca făcând parte dintr-un complex.

După cum ți-am menționat la începutul articolului, în gama noastră găsești colagenuri lichide care au în compoziția lor și MSM. Colagenurile beauty sunt special concepute pentru a îmbunătății aspectul pielii și pentru a lupta împotriva îmbătrânirii premature, iar toate ingredientele alese, printre care se numără și MSM au proprietăți benefice în acest sens.

Alege-l pe cel potrivit pentru tine și ai grijă de frumusețea pielii tale!

Suplimente premium pe baza de MSM si nutrienti benefici pentru frumusetea pielii tale

-12%
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

COLAGEN HIDROLIZAT TIP 1 ȘI 3 PURE PEPTIDE® - 12.500 MG

*Reduce Semnele Vizibile ale îmbătrânirii pielii

*Hidratează Eficient Pielea din Interior către Exterior

*Susține Elasticitatea și Fermitatea Pielii

*Îmbogățește volumul Părului și îi conferă strălucire

*Ajută la Reducerea Durerilor Articulare

Prețul inițial a fost: 215,99 lei.Prețul curent este: 189,66 lei. TVA inclus

Economisești 26,33 lei

Mai puțin de 6,32 lei per zi de tratament!

-20%
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Colagen Hidrolizat Tip 1 și 3 Pure Peptide® - 12.500 mg

Reduce Semnele Vizibile ale îmbătrânirii pielii (Riduri, Cute, Pliuri)

*Hidratează Eficient Pielea din Interior către Exterior

*Susține Elasticitatea și Fermitatea Pielii

*Ajută la Încetinirea procesului de Îmbătrânire a Pielii

*Ajută la Reducerea Durerilor Articulare

Prețul inițial a fost: 204,99 lei.Prețul curent este: 164,99 lei. TVA inclus

Economisești 40,00 lei

Mai puțin de 5,49 lei per zi de tratament!

-23%
NOU!
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

COLAGEN MARIN TIP 1 SI 3 - PURE PEPTIDE® 10000mg

Asigura 10.000 mg colagen hidrolizat intr-o singura cupa de 25 ml

Sustine frumusetea pielii, parului si a unghiilor

Reduce semnele vizibile ale imbatranirii precum riduri, cute si pliuri

Hidrateaza pielea din interior catre exterior

Mentine elasticitatea si fermitatea pielii

Prețul inițial a fost: 195,99 lei.Prețul curent este: 149,97 lei. TVA inclus

Economisești 46,02 lei

Mai puțin de 4,99 lei per zi de tratament!

-26%
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

COLAGEN HIDROLIZAT TIP 1 ȘI 3 PURE PEPTIDE® DIN SURSE MARINE CU 10.000 MG

*Susține Hidratarea Pielii din Interior spre Exterior

*Menține Elasticitatea și Fermitatea Pielii

*Ajută la îmbunătățirea Texturii Pielii

*Întărește Părul și Unghiile

*Contribuie la Reducerea Căderii Părului

Prețul inițial a fost: 195,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA inclus

Economisești 51,00 lei

Mai puțin de 4,83 lei per zi de tratament!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *