Astăzi, ai TRANSPORT GRATUIT PRIN GLS 🚚 la toate PRODUSELE - Folosește codul 0TRANSPORT Cumpără Acum!

Cât de eficient este un supliment cu colagen vegan?

suplimente cu colagen vegan pentru piele

Din diverse motive, tot mai multe persoane tind să adopte un stil de viață din care să elimine carnea animală sau chiar să elimine complet orice produs de origine animală precum laptele sau ouăle. Aceste persoane cu un stil de viață vegan sau vegetarian sunt nevoite să caute alternative pentru diverse alimente sau suplimente care să se potrivească cu principiile pe care le-au ales. Se întâmplă asta și în cazul suplimentelor cu colagen.

Când vine vorba despre frumusețe și îngrijire, colagenul este unul dintre principalele suplimente înspre care să îți îndrepți atenția. Vom aminti puțin mai jos câteva dintre motivele pentru care colagenul este atât de benefic pentru păr, unghii, dar mai ales pentru piele.

Ei bine, colagenul este o proteină exclusiv animală. Aceasta se regăsește în surse precum oasele de vita sau solzii și oasele peștilor. Dacă ai adoptat un stil de viață vegan, aceste opțiuni nu sunt potrivite pentru tine și trebuie să cauți alternative. Dar care sunt acestea dacă colagenul este o proteină animală?

Din ce în ce mai multe persoane caută alternative sustenabile și care să nu dăuneze mediului atunci când vine vorba despre îngrijire, alimentație și trai, în general.

Așadar, foarte multe femei și-au îndreptat atenția spre căutarea unei surse vegane de colagen. Din fericire, această alternativă există și este la fel de eficientă, așadar hai să aflăm mai multe în rândurile de mai jos.

Mai multe despre colagen și cum te poate ajuta

Colagenul este o proteină structurală naturală pe care organismul nostru o produce. Aceasta conferă structură pielii, întărește oasele, articulațiile și unghiile și ajută firul de păr să fie puternic și sănătos.

Probabil te întrebi de ce ai avea nevoie de suplimente cu colagen dacă organismul îl produce în mod natural? Pentru că, pe măsură ce trec anii, producția naturală de colagen a organismului scade considerabil. Acesta este și motivul pentru care pielea își pierde din elasticitate, iar părul și unghiile devin fragile.

Există o mulțime de tipuri de colagen în organism, dar cele mai importante sunt colagenul de tip 1, 2 și 3. Tipurile 1 și 3 se regăsesc la nivelul pielii, părului și unghiilor, iar colagenul de tip 2 se găsește la nivelul articulațiilor și oaselor.

cum actioneaza colagenul vegan

Cum se formează colagenul?

După cum am menționat, organismul își produce singur colagenul printr-un proces numit sinteza colagenului. Fiind o proteină, organismul are nevoie de aminoacizi pentru a-l forma. Cei mai importanți aminoacizi pentru formarea colagenului sunt: glicina, prolina și hidroxiprolina.

Pentru a te asigura că rezervele tale de colagen nu se epuizează, este important să consumi regulat fie suplimente cu colagen, fie alimente bogate în colagen precum supa de oase. Suplimentele cu colagen de pe piață conțin, în marea majoritate a cazurilor, colagen marin sa colagen bovin. Ei bine, pentru persoanele vegane sau vegetariene aceste opțiuni nu sunt potrivite.

Până la urmă există colagen vegan?

Am menționat puțin mai sus o informație foarte importantă: aminoacizii intră în structura colagenului. Deci da, există suplimente cu colagen vegan, doar că acestea nu conțin, la propriu, colagen, ci o mulțime de aminoacizi și alte ingrediente care stimulează și accelerează producția naturală de colagen a organismului.

Produsele cu colagen vegan prezente pe piața suplimentelor alimentare și nutritive conțin o multitudine de ingrediente naturale benefice care stimulează producția naturală de colagen a organismului nostru și ne ajută să ne bucurăm de toate beneficiile acesteia.

Colagenul vegan din gama Swedish Colagen

În gama noastră de produse găsești un astfel de supliment cu colagen pentru piele. Colagenul vegan din gama Swedish Colagen este special conceput pentru a stimula producția naturală și a suplimenta rezervele. Toate ingredientele din compoziția produsul au fost atent alese datorită proprietăților benefice pe care le au pentru piele, în special. Hai să le analizăm pe rând pentru a vedea cât de eficient este un supliment cu colagen vegan.

colagen vegan pentru piele

Aminoaczi

Ceea ce numim colagen în pagina de descriere a produsului sunt aminoacizii pe care suplimentul îi conține. L-glicina, L-prolina, L-alanina, L-arginina, L-lizina, L-leucina și L-glutamina sunt principalii aminoacizi care intră în alcătuirea colagenului. Acești sunt extrași din sursă 100% vegetală, așadar sunt siguri și eficienți pentru persoanele cu un stil de viață vegan. Odată absorbiți de organism, acești aminoacizi sunt transformați în colagen benefic pentru piele, păr, unghii și nu numai.

Vitamina C

Vitamina C este de nelipsit din mare majoritate a produselor cosmetice care există pe piață. Multiplele beneficii pe care acesta le are pentru piele o face indispensabilă din orice rutină de îngrijire a tenului. Vitamina C este unul dintre cei mai importanți antioxidanți care există. Aceasta protejează tenul de stresul oxidativ, reducând astfel îmbătrânirea prematură a pielii.
De asemenea, un alt rol important pe care vitamina C îl are este importanța ei în procesul de sinteză al colagenului. În lipsa unei cantități optime de vitamina C, organismul nu poate produce colagen într-un mod eficient.

Acidul hialuronic

Acidul hialuronic este o altă substanță esențială pentru un organism sănătos și un ten radiant. Principalul rol al acidului hialuronic este de a hidratat țesuturile, conferindu-le elasticitate și luminozitate. Acțiunea hidratantă a acidului hialuronic este esențială pentru procesul de combatere a îmbătrânirii premature.

Vitamine din complexul B

Colagenul vegan din gama noastră conține 4 dintre cele 8 vitamine ale complexului B. Vitaminele care se regăsesc în lista de ingrediente sunt: B5, B6, B7 și B12. Toate sunt extrem de eficiente pentru sănătatea pielii, dar și a părului. Găsești în detaliu tot ce trebuie să știi despre complexul de vitamine B într-un articol de pe blog.

MSM

Colagenul vegan conțin 125 mg de MSM sau metilsulfonilmetan. Acest ingredient face parte dintr-o mulțime de procese din organismul nostru, printre care și în cel de stimulare a producției naturale de colagen. De asemenea, s-a demonstrat că MSM poate contribui benefic și la reducerea inflamațiilor la nivelul pielii și încetinirea procesului de îmbătrânire.

Acum că ai aflat cât de benefic poate fi pentru tine un supliment cu colagen vegan, te invităm să afli și mai multe despre produs accesând pagina sa de pe site-ul nostru.

Incearca varianta colagenului vegan hidrolizat si descopera uimitoarele sale beneficii pentru sanatate si frumusete

-26%
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 379,98 lei.Prețul curent este: 279,98 lei. TVA inclus

Economisești 100,00 lei

Mai puțin de 9,32 lei per zi de tratament!

-29%
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 569,97 lei.Prețul curent este: 404,97 lei. TVA inclus

Economisești 165,00 lei

Mai puțin de 13,49 lei per zi de tratament!

-24%
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

COLAGEN LICHID CU 10.000 MG DE ORIGINE VEGANĂ

*Adjuvant Eficient în Îngrijirea Pielii, a Părului și a Unghiilor

*Susține Elasticitatea și Fermitatea Pielii

*Întărește Părul și Unghiile

*Contribuie la Reducerea Căderii Părului

*Îmbogățește volumul Părului și îi conferă strălucire și vigoare

Prețul inițial a fost: 189,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA inclus

Economisești 45,00 lei

Mai puțin de 4,83 lei per zi de tratament!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *