Astăzi, ai TRANSPORT GRATUIT PRIN GLS 🚚 la toate PRODUSELE - Folosește codul 0TRANSPORT Cumpără Acum!

Colagen marin – cum acționează benefic asupra pielii?

colagen beneficii pentru piele

Colagenul marin este un ingredient tot mai căutat de către femeile care vor să acționeze asupra îmbătrânirii premature. Acțiunea sa benefică asupra pielii a convins multe femei să îl includă în rutina lor zilnică de îngrijire. Colagenul poate fi considerat un fel de elixir al tinereții. Folosit ca ingredient în produse de îngrijire sau consumat sub formă de supliment nutritiv, colagenul oferă pielii fermitate, finețe și strălucire naturală. 

Există mai multe tipuri de colagen, însă dintre toate acestea, colagenul marin este cel mai popular. Vei găsi adesea colagenul marin pe lista ingredientelor produselor cosmetice. De asemenea, există pe piață și o gamă largă de suplimente cu colagen marin sub diverse forme – lichid, capsule sau pulbere. 

Hai să descoperim de ce colagenul marin este atât de benefic pentru organism și cum ne ajută să ne menținem pielea frumoasă și sănătoasă. 

Mai multe despre colagenul marin

suplimente cu colagen

Colagenul marin este o proteină structurală completă care ajută la menținerea flexibilității la nivelul pielii, articulațiilor, ligamentelor, oaselor, mușchilor, tendoanelor, unghiilor, părului, vaselor de sânge, iar lista poate continua. 

Există peste 20 de tipuri de colagen în organismul nostru, însă cel mai cunoscut și răspândit tip de colagen din corp este colagenul de tip 1. Colagenul marin este colagen de tip 1, iar un supliment cu colagen marin ne poate ajuta să ne menținem pielea frumoasă și oasele puternice. 

Eficiența colagenului marin

Colagenul este o proteină animală care poate fi extrasă din mai multe surse, însă colagenul marin este în topul listei, și pe bună dreptate. Colagenul marin este cunoscut pentru rata sa de absorbție foarte ridicată și biovalabilitatea crescută.

Atât absorbția ridicată cât și biovalabilitatea sunt conferite de dimensiunea foarte mică a peptidelor de colagen. Acesta este absorbit de 1.5 ori mai eficient în organism față de celelalte tipuri, fiind considerat cel mai bun tip de colagen. 

Cosmetice naturale cu colagen pentru un ten mai ferm si elastic

-22%
NOU!
Livrare Gratuita
BESTSELLER

Mai puțin de 4,66 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 179,99 lei.Prețul curent este: 139,99 lei. TVA inclus

Economisești 40,00 lei

-22%
NOU!
Livrare Gratuita
BESTSELLER

Mai puțin de 4,66 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 179,99 lei.Prețul curent este: 139,99 lei. TVA inclus

Economisești 40,00 lei

-30%
NOU!
PACHET
Livrare Gratuita
BESTSELLER

Mai puțin de 8,39 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 359,98 lei.Prețul curent este: 251,98 lei. TVA inclus

Economisești 108,00 lei

Cum acționează colagenul marin în organism?

Colagenul marin este extras din solzii, pielea și oasele peștilor de apă dulce sau sărată. Peptidele de colagen marin sunt compuse dintr-o listă lungă de aminoacizi, printre care predomină glicina, hidroxiprolina și prolina. Odată ingerat, hidroxiprolina nu este complet digerată și poate fi regăsită în sânge. Aceste peptide de hidroxiprolină prezente în sânge stimulează celulele pielii, articulațiilor și oaselor.

De asemenea, un supliment cu colagen marin stimulează crește nivelul colagenului din organism prin stimularea producției naturale. 

Beneficiile colagenului marin pentru organism

colagen pentru imbatranirea prematura

1. Luptă împotriva îmbătrânirii premature

În pielea noastră se regăsește din abundență colagenul de tip 1, așadar nu este de mirare că acest tip de colagen contribuie benefic la redarea frumuseții pielii noastre. Colagenul marin luptă împotriva ridurilor și a liniilor fin, prevenind, în același timp, apariția semnelor îmbătrânirii premature. 

Este foarte important să luăm în considerarea administrarea unui supliment cu colagen marin hidrolizat începând cu vârsta de 30 de ani, poate chiar și mai repede. De ce? Pentru că acela este momentul în care producția naturală a organismului nostru începe să scadă, iar noi trebuie să acționăm din exterior pentru a menține nivelul. 

Un supliment cu colagen pentru piele este extrem de benefic pentru frumusețea pielii. Printre principalele beneficii ale unui astfel de supliment sunt hidratarea intensă, redarea elasticității și combaterea ridurilor.

2. Menține sănătatea oaselor

Studiile realizate asupra efectelor benefice ale colagenului marin au demonstrat eficiența acestuia asupra sănătății oaselor. Colagenul marin este benefic în creșterea densității osoase, iar activitatea sa antiinflamatorie contribuie la protejarea sistemului osos de afecțiuni precum osteoartrită. 

Să nu uităm de efectele benefice pe care colagenul marin le are asupra sănătății articulațiilor. Un complex cu colagen marin lubrifiază articulațiile, crescând considerabil mobilitatea și diminuând durerile. 

Recomandarile noastre din gama Swedish Collagen pentru o piele frumoasa si vizibil intinerita

-12%
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 6,32 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 215,99 lei.Prețul curent este: 189,66 lei. TVA inclus

Economisești 26,33 lei

-23%
NOU!
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 4,99 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 195,99 lei.Prețul curent este: 149,97 lei. TVA inclus

Economisești 46,02 lei

-13%
NOU!
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 6,49 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 224,22 lei.Prețul curent este: 194,98 lei. TVA inclus

Economisești 29,24 lei

-24%
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 4,83 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 189,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA inclus

Economisești 45,00 lei

3. Contribuie benefic la vindecarea rănilor

Colagenul marin este elementul de bază când vine vorba despre procesul de vindecare al rănilor. Abilitatea de regenerare a pielii se datorează colagenului din organism deoarece colagenul este cel care ajută corpul să genereze noi țesuturi. Deci procesul de vindecare al rănilor poate fi accelerat cu ajutorului unui supliment cu colagen marin.

4. Aportul de proteină crește considerabil

După cum am menționat, colagenul este o proteină structurală, cea mai abundentă proteină din organismul uman. Odată ce decizi să crești aportul de colagen, automat crește si aportul de proteine. În momentul în care consumi un supliment cu colagen, consumi toți acei aminoacizi extrem de benefici pentru organismul tău.  

Consumul de colagen poate contribui benefic la îmbunătățirea antrenamentelor la sală, la menținerea masei musculare și la o mai bună recuperare după antrenament. 

Cum incluzi colagenul marin în alimentația ta?

Colagen din alimentatie

În prezent există pe piață o mai multe variante de suplimente cu colagen marin. Poți găsi colagen marin hidrolizat lichid, colagen sub formă de capsule sau colagen marin hidrolizat pulbere, alegerea îți aparține. Totuși, sunt câteva lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a face această alegere.

Suplimentele cu colagen pulbere au un conținut pur de colagen. Sunt benefice pentru persoanele care își doresc un simplu aport de colagen, fără alte vitamine și minerale adăugate. De asemenea, acest tip de supliment este foarte versatil și poate fi folosit la diverse băuturi și preparate. 

Un supliment cu colagen lichid, pe de altă parte, are o absorbție mult mai are în organism, fiind cel mai eficient tip de colagen. De cele mai multe ori, acest tip de supliment are un adaos de acid hialuronic, vitamine, minerale și alte extracte extrem de benefice pentru sănătate și frumusețe.

Poate fi consumat ca atare sau diluat în apă, suc sau alte lichide. 

În gama noastră găsești suplimente cu colagen cu o concentrație de până la 12.500 mg la doza zilnică. Descoperă produsele noastre și vezi care ți se potrivește.  

Suplimente premium cu colagen marin cu beneficii pentru sanatate si frumusete

-20%
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 5,49 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 204,99 lei.Prețul curent este: 164,99 lei. TVA inclus

Economisești 40,00 lei

-17%
Livrare Gratuita
BESTSELLER

Mai puțin de 4,83 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 174,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA inclus

Economisești 30,00 lei

-26%
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 4,83 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 195,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA inclus

Economisești 51,00 lei

-24%
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 4,83 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 189,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA inclus

Economisești 45,00 lei

4 thoughts on “Colagen marin – cum acționează benefic asupra pielii?

  1. Gabriela says:

    Am inceput sa iau colagen delux (din peste) hidrolizat, dar nu stiu cat timp trebuie administrat pentru a obtine rezultatele asteptate?
    Multumesc.

    • Georgiana says:

      Bună ziua! Recomandăm minimum 3 luni de tratament. Pentru rezultate cât mai bune, sugestia noastră este să consumați produsul timp de 6 luni. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *