Astăzi, ai TRANSPORT GRATUIT PRIN GLS 🚚 la toate PRODUSELE - Folosește codul 0TRANSPORT Cumpără Acum!

Suplimente cu vitamine pentru o piele frumoasă și sănătoasă

suplimente cu vitamine pentru piele

Dacă ești o împătimită a produselor de îngrijire a pielii, cu siguranță ai petrecut minute în șir în fața unui raft gândindu-te care produs este cel care se potrivește cel mai bine pielii tale. Listele de ingrediente sunt lungi, combinațiile sunt infinite, deci care este cea mai bună variantă pentru tipul tău de ten?

Am nevoie de vitamina A sau vitamina C? Cu ce mă ajută coenzima Q10? Sunt mai eficiente suplimentele decât produsele topice? 

Am găsit câte un răspuns potrivit pentru fiecare dintre întrebările de mai sus, răspunsuri care să te ajute să faci alegerile ideale când vine vorba despre frumusețea și sănătatea tenului tău. Dar pentru că lista de ingrediente este lungă, i-am ales pe cei mai benefici pentru tenul tău și ți-am explicat care este diferența în aplicarea topică sau suplimentarea cu fiecare din următorii 7 nutrienți. 

Recomandarile noastre premium anti-imbatranire

-20%
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 5,49 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 204,99 lei.Prețul curent este: 164,99 lei. TVA inclus

Economisești 40,00 lei

-23%
NOU!
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 4,99 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 195,99 lei.Prețul curent este: 149,97 lei. TVA inclus

Economisești 46,02 lei

-13%
NOU!
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 6,49 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 224,22 lei.Prețul curent este: 194,98 lei. TVA inclus

Economisești 29,24 lei

-24%
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 4,83 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 189,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA inclus

Economisești 45,00 lei

Iată cei mai benefici 7 nutrienți pentru sănătatea și frumusețea pielii tale

nutrenti benefici pentru piele

1. Vitamina C

Primul loc este ocupat de vitamina C, un nutrient foarte important pentru sănătatea pielii și a întregului organism. Puternic antioxidant, efect antiinflamator, efect anti îmbătrânire, vitamina C are o mulțime de efecte benefice pentru piele, fiind indispensabilă într-o rutină de îngrijire corespunzătoare.

Aplicată topic, datorită proprietăților antioxidante, vitamina C asigură o barieră de protecție împotriva radicalilor liberi. Utilizarea unui produs cu vitamina C sau a unui serum concentrat protejează pielea apariția prematură a ridurilor și liniilor fine, precum și a petelor pigmentare. 

Produsele topice cu vitamina C se aplică înaintea cremei cu factori de protecție solară. Acesta este modul ideal de utilizare a unui astfel de produs. De ce? Pentru că oferă o protecție sporită față de factorii nocivi din mediul înconjurător. 

Nici suplimentele cu vitamina C nu trebuie ignorate. Vitamina C este un nutrient esențial, ceea ce înseamnă că organismul nu îl poate produce și nici nu își poate crea rezerve. Așadar, un supliment cu vitamina C este indispensabil pentru sănătatea organismului și frumusețea pielii. Organismul are nevoie de vitamina C pentru a repara și susține țesuturile pielii noastre, iar asta pentru că vitamina C stimulează considerabil producția de colagen. Să nu uităm de protecția pe care efectul antioxidant o oferă.

2. Vitamina E

O altă vitamina pe care merită să o incluzi în rutina ta este vitamina E. Esențială atât pentru piele, cât și pentru organism, vitamina E are un conținut bogat de antioxidanți benefici pentru menținerea strălucirii naturale a tenului și pentru protecția împotriva radicalilor liberi. 

Produsele topice cu vitamina E sunt o excelentă barieră de apărare împotriva radicalilor liberi și a stresului oxidativ. De asemenea, proprietățile calmate și antiinflamatoare ale vitaminei E sunt benefice pentru pielea sensibilă, cu tendințe de iritare. 

Suplimentele cu vitamina E aduc, și ele, beneficii pentru frumusețea pielii. Vitamina E joacă un rol important în producția naturală de colagen a organismului, menținând fermitatea pielii. Pe lângă acest aspect, vitamina E menține pielea hidratată, reducând pierderile.

Cosmetice naturale pentru o piele vizibil intinerita si luminoasa

-22%
NOU!
Livrare Gratuita
BESTSELLER

Mai puțin de 4,66 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 179,99 lei.Prețul curent este: 139,99 lei. TVA inclus

Economisești 40,00 lei

-22%
NOU!
Livrare Gratuita
BESTSELLER

Mai puțin de 4,66 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 179,99 lei.Prețul curent este: 139,99 lei. TVA inclus

Economisești 40,00 lei

-30%
NOU!
PACHET
Livrare Gratuita
BESTSELLER

Mai puțin de 8,39 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 359,98 lei.Prețul curent este: 251,98 lei. TVA inclus

Economisești 108,00 lei

3. Vitamina A

Vitamina A este unul dintre nutrienții de top în industria cosmeticelor. Proprietățile sale o fac să fie indispensabilă în rutina tenului matur, cu tendințe de îmbătrânire. Hai să aflăm de ce. 

Retinoizii, adică forma activă a vitaminei A, sunt cel mai des folosiți ca ingredient într-un produs topic. Retinoizii  stimulează apariția de celule noi, favorizând o piele netedă și strălucitoare. De asemenea, retinoizii reduc aspectul pronunțat a ridurilor și liniilor fine, stimulând producția de colagen. Pe lângă toate acestea, aplicată topic, vitamina A este benefică pentru reducerea petelor de pe piele. 

Suplimentele cu vitamina A sunt la fel de benefice. Acest nutrient esențial îmbunătățește considerabil vederea și întărește sistemul imunitar. Este important și pentru sănătatea pielii datorită proprietăților antioxidante și susține, în același timp, procesul natural de regenerare al pielii. 

4. Coenzima Q10

Produsele topice cu coenzima Q10 sunt tot mai căutate, iar acest lucru se datorează efectului puternic antioxidant care protejează pielea de radicalii liberi. Conezima Q10 luptă împotriva îmbătrânirii premature, menținând piele elastică și fermă pentru mai mult timp. De asemenea, aplicată topic, coenzima Q10 poate îmbunătății semnificativ aspectul neplăcut al ridurilor. 

Coenzima Q10 este un nutrient pe care organismul nostru îl produce în mod natural și care este deosebit de important pentru sănătatea noastră generală. Proprietățile antioxidante ale coenzimei Q10 sunt cele mai benefice pentru pielea noastră, fie că vorbim despre produse topice, fie că este vorba de suplimente. 

Ca supliment, coenzima Q10 este benefică pentru piele tot datorită proprietăților antioxidante. Coezima Q10 protejează organismul de acțiunile negative ale stresului oxidativ, promovând, astfel, o piele fină și sănătoasă. 

5. Niacinamide sau vitamina B3

vitamina b3 pentru piele

Cine nu are măcar un produs cu niacinamide în rutina de îngrijire? Acest nutrient a căpătat o popularitate uimitoare în ultima perioadă, fiind ales de tot mai multe femei ca pas în rutina lor. 

Produsele topice cu niacinamide sunt potrivite pentru orice tip de piele. Principalul beneficiu al produselor topice cu niacinamide este efectul antiinflamator care protejează pielea de radicalii liberi și stresul oxidativ. Pe lângă acest beneficiu principal, niacinamidele reglează secreția de sebum, sporesc producția de ceramide și hidratează tenul. 

Suplimentele cu B3 contribuie la menținerea bunăstării organismului și al sănătății pielii. B3 are un rol esențial în producția celulară de energie. Pentru piele, suplimentele cu vitamina B3 oferă o barieră de protecție împotriva radicalilor liberi și a stresului oxidativ. 

5. Vitamina B5 sau acid pantotenic

Produsele topice cu vitamina B5 sunt utilizate pentru proprietățile lor antiinflamatoare, dar în special pentru hidratarea intensă pe care o oferă pielii. Produsele cu B5 sunt excelente pentru pielea uscată și sensibilă datorită faptului că reduc considerabil roșeața și hidratează pielea. 

Suplimentele cu vitamina B5 sunt eficiente ca antioxidanți, având un efect protector puternic pentru bariera pielii. În plus, complexul B are proprietăți antiinflamatoare puternice care sunt de ajutor pentru calmarea iritațiilor pielii. 

Și nu în ultimul rând, să nu uităm de colagen, nutrient de bază în menținerea frumuseții și sănătății pielii. Suplimentele cu colagen contribuie la refacerea țesuturilor, hidratarea pielii și menținerea elasticității acesteia.

Colagenul este eficient și ca produs cu aplicare topică, însă este și mai eficient ca supliment nutritiv deoarece ajunge exact la cauza problemei și o repară din interior spre exterior. 

Gama noastră de colagenuri conțin multe dintre vitaminele menționate mai sus, fiind o sursă eficientă de nutrienți benefici pentru sănătatea și frumusețea pielii.

Descopera gama noastra de colagenuri cu nutrienti benefici pentru sanatatea si frumusetea pielii

-12%
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 6,32 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 215,99 lei.Prețul curent este: 189,66 lei. TVA inclus

Economisești 26,33 lei

-17%
Livrare Gratuita
BESTSELLER

Mai puțin de 4,83 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 174,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA inclus

Economisești 30,00 lei

-26%
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 4,83 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 195,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA inclus

Economisești 51,00 lei

-24%
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 4,83 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 189,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA inclus

Economisești 45,00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *