Astăzi, ai TRANSPORT GRATUIT PRIN GLS 🚚 la toate PRODUSELE - Folosește codul 0TRANSPORT Cumpără Acum!

Este colagenul benefic pentru acnee?

suplimente cu colagen pentru acnee

Acneea este cea mai comună problemă dermatologică cu care se confruntă milioane de oameni din întreaga lume. De multe ori, indiferent de cât de mult încercăm să avem grijă la produsele pe care le folosim pentru îngrijirea tenului, problemele încă persistă, iar pe ten încă apar comedoanele și coșurile care ne displac atât de mult. 

Din păcate, acneea nu este doar o afecțiune dermatologică, ci și o problemă de ordin estetic care afectează considerabil încrederea de sine. Și știi cum se spune, exteriorul este o reflexie a lumii interioare. De ce spun asta? Pentru că acneea poate fi un semn că în interiorul tău există anumite dezechilibre sau deficiențe care se reflectă pe piele. 

De exemplu, problemele sistemului gastrointestinal sunt de cele mai multe ori asociate cu apariția pustulelor neplăcute pe ten. Așadar, produsele topice sunt importante, într-adevăr, dar poate ar trebui să acordăm mai multă atenție nutrienților. 

În articolul de astăzi îți vom povesti pe scurt câte ceva despre acnee și principalele sale cauze, iar mai apoi voi împărtăși cu tine modul în care un supliment cu colagen lichid îți poate fi de ajutor în lupta cu aceasta afecțiune neplăcută. 

Cosmetice naturale pentru un ten neted si luminos 

-22%
NOU!
Livrare Gratuita
BESTSELLER

Mai puțin de 4,66 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 179,99 lei.Prețul curent este: 139,99 lei. TVA inclus

Economisești 40,00 lei

-22%
NOU!
Livrare Gratuita
BESTSELLER

Mai puțin de 4,66 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 179,99 lei.Prețul curent este: 139,99 lei. TVA inclus

Economisești 40,00 lei

-30%
NOU!
PACHET
Livrare Gratuita
BESTSELLER

Mai puțin de 8,39 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 359,98 lei.Prețul curent este: 251,98 lei. TVA inclus

Economisești 108,00 lei

Mai multe despre acnee

despre acnee

În general asociem acneea și problemele cauzate de aceasta cu perioada adolescenței. Perfect adevărat pentru că în acea etapă a vieții se petrec cele mai multe schimbări hormonale în organism. Totuși, acneea nu apare doar la adolescenți, ci este comună și în cazul adulților, ba chiar și în cazul copiilor. 

Ce se întâmplă atunci când suferim de acnee? Ei bine. pe toată suprafața pielii tale există pori. Rolul acestora este de a secreta sebumul, o substanță uleioasă produsă de glandele sebacee. Aceste glande sebacee au anumite perioade în care devin foarte active, de obicei în perioada pubertății sau atunci când au loc schimbări de ordin hormonal în organism.

 În acel moment, glandele secretă o cantitate foarte mare de sebum care blochează porii. În acel blocaj se adună o cantitate mare de sebum, bacterii și celule moarte, iar acest lucru duce la apariția unei inflamații, cunoscute drept coșuri, pustule sau comedoane. 

Ce tipuri de leziuni poate provoca acneea?

În funcție de gravitatea afecțiunii, acneea poate provoca diverse tipuri de leziuni. Acestea variază în dimensiune, culoare și intensitatea durerii. 

Iată care sunt acestea: 

  • Puncte albe: dimensiune mică, nedureroase, culoare albă 
  • Puncte negre: dimensiune mică, nedureroase, culoare neagră 
  • Papule: leziuni mici, rozalii și dureroase 
  • Pustule sau coșuri: leziuni roșii, purulente, vizibile la suprafața pielii. Acestea au puroi și sunt dureroase.
  • Noduli și chisturi: sunt situați foarte adânc în piele și sunt cei care pot provoca cicatrici. Sunt mari și dureroși.

Recomandarile noastre premium pentru un ten cu aspect sanatos

-12%
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 6,32 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 215,99 lei.Prețul curent este: 189,66 lei. TVA inclus

Economisești 26,33 lei

-23%
NOU!
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 4,99 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 195,99 lei.Prețul curent este: 149,97 lei. TVA inclus

Economisești 46,02 lei

-13%
NOU!
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 6,49 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 224,22 lei.Prețul curent este: 194,98 lei. TVA inclus

Economisești 29,24 lei

-24%
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 4,83 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 189,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA inclus

Economisești 45,00 lei

Cauze și factori care provoacă apariția acneei?

Bineînțeles, ca orice afecțiune, acneea este provocată de anumite dezechilibre sau cauze care afectează pielea. Apariția acneei este legată atât de factori externi, dar mai ales factori interni. Haide să îi vedem mai jos: 

  • Schimbările hormonale:  în timpul pubertății, în corp apar mai mulți hormoni androgeni care produc mult mai mult sebum. Apariția acestora poate fi favorizată și de modificările din sarcină sau folosirea contraceptivelor. 
  • Factorii genetici: din nefericire, acneea se moștenește. Deci dacă unul dintre părinții tăi s-a confruntat cu această problemă, foarte posibil ca și tu să o ai. 
  • Dieta inadecvată: îți vorbeam la început că o dietă nepotrivită este poate principala cauză a acneei. De ce? Pentru că alimentația proastă provoacă probleme de digestie care afectează pielea. 
  • Igiena nepotrivită: trebuie să ai foarte mare grijă cu produsele pe care le folosești atunci când îți igienizezi tenul. Alegerea unor produse nepotrivite pot cauza apariția acneei. Ține minte că este foarte important să îți cureți tenul cu grijă dimineața și seara.   

Colagenul pentru acnee, cum ajută?

colagen pentru acnee

Dacă vrei să afli mai multe despre beneficiile colagenului avem numeroase articole pe blog care te invit să le citești. Pe scurt, colagenul este cea mai abundentă proteină structurală din organism care se regăsesc la nivelul pielii, părului, unghiilor, articulațiilor etc. 

Există studii în domeniu care să ateste beneficiile colagenului asupra pielii, implicit și asupra acneei. Haide să vedem cum ajută un complex cu colagen pentru acnee. 

Colagenul, în special colagenul marin poate face minuni la nivelul pielii tale. De la hidratarea intensă a pielii și până la efectele anti-aging pe care le are, colagenul este esențial în rutina de îngrijire a oricărei femei. Dacă suplimentul cu colagen are la baza ingrediente de calitate, fii sigură că tenul tău îți va mulțumi. 

Atunci când pielea noastră este uscată pielea produce mai mult sebum pentru a o menține hidratată. Ce înseamnă mai multă secreție de sebum? Mai multă acnee. Colagenul, datorită proprietăților sale, îți menține pielea hidratată corespunzător, așadar acneea se va remedia, încet-încet, de la sine. 

Colagen + vitamine și minerale = ten sănătos

Majoritatea suplimentelor cu colagen, cum este, de exemplu colagenul din gama noastră, conține și o cantitate semnificativă de vitamine, minerale și alte substanțe benefice. Nutrienții antioxidanți precum vitamina C și vitamina A contribuie la ameliorarea inflamațiilor și reducerea acneei. 

De asemenea, zincul este un mineral extrem de benefic în cazul acneei. Acesta are proprietăți antixodante și antiiflamatoare care reduc leziunile și accelerează vindecarea rănilor provocate de leziunile acneice. 

Și acidul hialuronic este excelent în compoziția unui supliment cu colagen. Acesta menține un nivel ridicat de hidratare al pielii, deci echilibrează producția de sebum și reduce din leziuni. 

Suplimentele cu colagen din gama Swedish Collagen

Acum că ai aflat cât de benefic este un supliment cu colagen pentru pielea ta și beneficiile pe care le are în lupta cu acneea, îți recomandăm să iei în calcul adăugarea unui astfel de produs în rutina ta. În gama noastră găsești suplimente de top cu o absorbție sporită și efecte maxime, potrivite pentru orice stil de viață.

Colagen Deluxe conține 12.500 mg colagen, fiind îmbogățit cu o mulțime de vitamine și minerale precum vitamina C, vitaminele B, acid hialuronic, zinc și siliciu. Este cel mai puternic colagen pe care îl poți găsi în prezent pe piață, deci beneficiile acestuia pentru pielea ta sunt nenumărate. 

Colagen Repair, Colagenul Vegan și colagenul Pure sunt alte opțiuni de top din gama noastră. Alege-l pe cel care se potrivește cu stilul tău de viață și bucură-te de efectele benefice. 

-20%
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 5,49 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 204,99 lei.Prețul curent este: 164,99 lei. TVA inclus

Economisești 40,00 lei

-17%
Livrare Gratuita
BESTSELLER

Mai puțin de 4,83 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 174,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA inclus

Economisești 30,00 lei

-26%
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 4,83 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 195,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA inclus

Economisești 51,00 lei

-24%
Livrare Gratuita
BESTSELLER

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Mai puțin de 4,83 lei per zi de tratament!

Prețul inițial a fost: 189,99 lei.Prețul curent este: 144,99 lei. TVA inclus

Economisești 45,00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *